• slidebg1
    De partner
    van uw projecten !
    Halffabrikaten in aluminium en kunststof
    Of u nu professioneel timmerwerk, industrie, bouw, of expert in visuele communicatie;
    Wij bieden producten en oplossingen op maat.

Permanente voorraad

We hebben meer dan 5.000 artikelen in voorraad in verschillende kleuren, lengtes en formaten. Welke we constant aanpassen om maximaal aan de vraag van de markt te beantwoorden.

3 verkooppunten

Avec deux points de vente en Belgique et une présence active dans le nord de la France, nous continuons notre expansion, et avons récemment ouvert un nouvel entrepôt au Luxembourg.

Snelle leveringen

Onze interne logistieke systemen zorgen ervoor dat u snelle goederentreinen leveringen en Franco boven een bedrag van € 300 excl. BTW . Om de dag van levering kennen in uw regio, click hier.

Ontdek onze produkten

Laatste nieuws

DHK Houthalen > DHK Genk

Op 14 juli om 12h00, zal Uw verkooppunt DHK Houthalen definitief sluiten. Het goede nieuws is : we verhuizen en vanaf 7 augustus verwelkomen wij U in ons gloednieuwe gebouw in de Kompellaan 13 – 3600 Genk Tot binnenkort ! Lees meer

Prijsverhoging vanaf 10 april 2017

Gedurende vele maanden hebben we de prijzen van onze producten stabiel kunnen houden met onze inkoopstrategie in grote hoeveelheden. Echter sinds begin 2017 worden we geconfronteerd met een totale kentering in de situatie op de toeleveringsmartk van materialen en dit op wereldniveau : sluiting van productie-units van basismaterialen, tekorten en verhoogde kosten daaraan verbonden. Desondanks […] Lees meer

Handige informatie

Maandag tot Donderdag : 8.30 tot 12.00 en 13.00 tot 16.30
Vrijdag : 8.30 tot 12.00 en13.00 tot 14.30
Gesloten op zaterdag.
Sinds de oprichting in 1983, heeft DHK zich gespecialiseerd in de distributie van aluminium en kunststof producten. In 1998 werd te Charleroi het moederbedrijf opgericht en hierna is ons gamma aan halffabricaten steeds groter geworden.
In de afgelopen jaren, door de overname van AVABEL, PlexiDESIGN en het opstarten van DHK Luxemburg hebben we de mogelijkheid bekomen om nieuwe producten en diensten aan te bieden, alsook leveringen nog dichter bij huis te realiseren.
Ons verkooppunt in Châtelineau zal op de volgende data gesloten zijn : 17 aprill, 1er mei, 25 & 26 mei, 5 juni, 21 juli au 4 augustus, 14 & 15 augustus, 1er november, 21 décember au 1er januari 2018.
Als professional is het mogelijk om 24u / 24 bestellingen te plaatsen via onze webshop en extra korting te ontvangen. Met deze service weet u altijd uw netto prijzen en de status van uw orders. Om uw wachtwoord te verkrijgen, stuur ons uw volledige contactgegevens per e-mail (info@dhk.be) onze webshop manager zal contact met u opnemen en uitleggen hoe deze dienst te gebruiken.

Onze merken

Onze partnerships

Dit jaar zijn wij één van de sponsors van R.C.S.C. Charleroi en van K.R.C. Genk, misschien tot daar!

Voor uw project, kies een specialist!

Prijsofferten, technisch advies, bouwproject, op-maat produceren...