Diensten - DHK

DHK is al sinds jaar en dag een ervaren en betrouwbare partner in het produceren en leveren van halffabrikaten in aluminium en kunststof. Onze halffabrikaten kunnen ondermeer toegepast worden in projecten zoals verandabouw en carports, standenbouw en binnenhuisafwerking.

Maar DHK gaat veel verder dan alleen maar de productie en de levering van halffabrikaten. Dankzij een brede waaier aan diensten kunnen we onze producten volledig op maat aanleveren, perfect naar de normen en wensen van onze klanten.

Onze machines zijn met andere woorden in staat om een volledige oplossing op maat voor u uit te werken. Wij kunnen onze halffabrikaten op een verregaande manier transformeren op vlak van vorm, kleur en afmetingen. Hierdoor kunnen we steeds beter voldoen aan de meest ongebruikelijke projecten en bouwopdrachten.

Geen enkel project is te moeilijk voor DHK. Neem contact met ons op, en samen met u bespreken we hoe we uw project tot in de kleinste puntjes kunnen uitwerken.

Hieronder vindt u alvast een overzicht van al onze diensten:

Maatwerk - Coupe de service DHK

Maatwerk

We kunnen profielen en aluminium platen op maat verzagen. Zorg ervoor dat u rekening houdt met de zaagdikte van de machine in uw berekeningen.

Plooiwerk- Pliage DHK

Plooiwerk

We buigen aluminium platen met een dikte variërend van 1 tot 3 mm. Neem contact op met ons bedrijf om de specifieke kenmerken van onze machines en deadlines te kennen.

Poederlak - Thermolaquage DHK

Poederlakken

Door onze samenwerkingen met verschillende lakkerijen kunnen we profielen en aluminium platen in een ruime keuze aan RAL-kleuren en speciale poeders laten lakken en Qualicoat garanderen.

CNC Frezen & groeven - “Fraisage & rainurage CNC - Fraisage & rainurage CNC

CNC Frezen & groeven

Wij kunnen aluminium platen en kunststof materiaal uitfrezen, groeven en valse centers creëren. Meestal is er een .DXF tekening vereist.

Verzagen & lasergravure - Découpe & gravure laser - Découpe & gravure laser DHK

Verzagen & lasergravure

We versnijden en / of bieden lasergravure aan van bepaalde kunststoffen. Onze medewerkers zullen u adviseren over de beste technieken aangepast aan uw project.

Thermovormen - Thermoformage DHK

Thermovormen

Onze kunststofverwerkingsafdeling is ook uitgerust voor koud en warm buigen van kunststoffen zoals polycarbonaat of plexiglas. (Meer informatie op www.plexidesign.be)

Voor uw project, kies een specialist!

Prijsofferten, technisch advies, bouwproject, op-maat produceren...

DHK

 

DHK Châtelineau

071 / 24 33 50

Lu - Je : 8.30 à 12.00 et de 13.00 à 16.30
Ve : 8.30 à 12.00 et de 13.00 à 14.30.
Fermé le samedi.

DHK Genk

011 / 52 36 41

Ma tot Do : van 7.00 tot 12.00 en 12.30 tot 17.30
Vr : van 7.00 tot 12.00 en 12.30 tot 15.30
Gesloten op zaterdag.

DHK Luxembourg

27 / 39 55 62

Lu - Ve : 8.00 à 12.00 et de 13.00 à 17.00
Fermé le samedi.