VISIT OUR E SHOP skip to Main Content

De partner van uw projecten

FAQ

Bestellingen

Het is niet mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen. Dit om elke geschil te voorkomen. U kunt uw bestelling plaatsen per e-mail, fax of gebruik onze webshop als u bent onderworpen aan btw.

Goederen die in voorraad zijn bij onze verkooppunten in Châtelineau en Houthalen zijn duidelijk aangegeven in onze catalogus met een “V”.

Ja, we kunnen de rechthoekige platen en massieve platen die we op de markt brengen, snijden. Omdat deze sneden gemaakt worden door onze digitale freesmachines. Hierdoor zijn er extra kosten van toepassing.

Neen. U zou ons een vectorlijn van het type bestand DXF of DWG moeten geven. Zo weet u zeker dat ons freesapparaat perfect de route zal volgen die u ons meedeelt.

De prijs van het verzagen varieert naar gelang van het verzaagde materiaal. In geval van grote hoeveelheden, gelieve ons een aanvraag te sturen.

U kunt de goederen binnen 10 werkdagen retourneren (of een nieuwe ophaling door onze transportdiensten plannen). De goederen moeten zich in een onberispelijke staat bevinden en zullen worden gecontroleerd voordat ze worden gecrediteerd of ingewisseld. De ophaling zal 85% zijn om de verschillende logistieke kosten te dekken.

Als u uw bestelling nog niet ontvangen heeft, laat het dan zo snel mogelijk weten aan onze verkoopafdeling. Als de goederen al bij u thuis zijn, vraag dan schriftelijk om een terugbetaling en retournering. Houdt er rekening mee dat nieuwe goederen die onze magazijnen verlaten, gefactureerd en betaalbaar zijn aan de transporteurs. De teruggenomen goederen worden gecontroleerd en vervolgens gecrediteerd als de staat ervan onberispelijk is.

Levering en vervoer

U kunt onze leveringsdagen die gesorteerd zijn op stad of postcode op deze link raadplegen: Planning van leveringen.

Levertijden variëren afhankelijk van de gevraagde artikelen en behandelingen (lakken, vouwen, snijden, …) U vindt de levertijd op de orderbevestiging die we u automatisch toesturen. Neem voor meer informatie contact op met de persoon die verantwoordelijk is voor uw bestelling. Zijn gegevens vindt u in uw orderbevestiging.

Voorbij €400 excl. BTW, leveren wij gratis in België. Als uw bestelling dit bedrag niet haalt, wordt een bedrag van €40 excl. BTW in rekening gebracht. Om deze kosten te vermijden, vergeet niet om uw bestellingen te groeperen of items (verbruiksgoederen, reinigingsmiddelen, …) toe te voegen aan uw lopende bestelling.

Technische informatie producten

Het poederlakproces vereist de productie van ophanggaten in uw aluminiumplaten of -profielen. Zorg ervoor dat u deze technieken overweegt bij het communiceren van uw definitieve of zichtbare dimensies. Behalve uitdrukkelijke vermelding of specifieke details die aan onze verkopers worden meegedeeld, wordt het daarom als normaal beschouwd en wordt verwacht dat u deze ophanggaten vindt na het lakken in uw goederen.

Voor plaatdiktes van 2 mm en meer, het is mogelijk om de gaten te vermijden met studs (tegen meerprijs).

De volgende items hebben brandklasse M1: Komaprint, Macrolux 10 mm, sandwichpanelen.

Vanwege hun verschillende chemische samenstelling, worden de volgende verschillen opgemerkt:

Alveolaire polycarbonaatplaten zijn aanzienlijk minder duur, maar gevoelig voor de UV-straling van de zon. Ze zullen met de jaren brozer worden, afhankelijk van hun blootstelling. Honingraat acrylplaten zijn duurder, UV-ongevoelig en hebben minder wanden voor een schoner uiterlijk.

U kunt cirkelzagen gebruiken (hardmetalen messen met een zeer korte spoed); decoupeerzagen. Gebruik goed geslepen messen voor kunststoffen. Zorg ervoor dat u nauwkeurig, soepel maait en het mes niet vastloopt of trilt.

Accounting

U moet eerst een schriftelijke aanvraag sturen naar compta@dhk.be, onze service zal uw aanvraag bekijken en neemt opnieuw contact met u op.

Al onze goederen worden altijd vergezeld van facturen of het verzenden van notities. We nodigen u uit om contact op te nemen met onze verkoopvertegenwoordigers om uw postadres te controleren. In het geval van herhaalde verzoeken om duplicaten, wordt een vast bedrag van €2,50 incl. BTW in rekening gebracht.

Gezien de vele verzoeken, wordt voor elk verzoek een vaste deelname van €2,50 incl. BTW aangerekend.

Back To Top
Zoeken