VISIT OUR E SHOP Ga naar hoofdinhoud

Binnenhuisinrichting

Onze oplossingen voor binnenhuisinrichtingen

download catalogi

Binnenhuisinrichting

Voor al uw interieurontwerpen bieden wij een grote verscheidenheid aan producten aan zodat we zeker aan al uw wensen kunnen voldoen:

 • Perspex®-panelen: DHK is officieel verdeler van het Britse merk van plexiglas: Perspex®. Het assortiment bestaat uit een breed aanbod aan kleuren en formaten op maat, uitermate geschikt voor het uitvoeren van verschillende projecten (verlichting, meubels, plafonds, deuren, badkamers, … ).
 • Sliding Doors-schuifdeuren: bestaand uit extreem compacte en lichte aluminium afwerkingsprofielen, geschikt voor grote glasoppervlakken.
 • Panelen in massief laminaat: Print HPL en Trespa bieden een assortiment panelen aan, speciaal voor gebruik in het interieur. Deze zijn beschikbaar in diverse maten en kleuren.
 • Venstertabletten in pvc: de Stonosil-venstertabletten van Deceuninck hebben dankzij hun natuursteenlook een heel natuurlijke uitstraling.

Al onze panelen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen op maat. Vindt u een product niet meteen terug? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling en we vinden zeker een oplossing.

Merken: 

 • Perspex
 • Sofadi
 • Trespa
 • 3M
 • Dibond
 • Dilite
 • Foamalite

Eén oplossing
voor al uw projecten

Oplossingen op maat

Dankzij onze brede waaier aan diensten kunnen we onze producten volledig op maat aanleveren, perfect naar de normen en wensen van onze klanten.

Onze machines zijn met andere woorden in staat om voor u een volledige oplossing op maat uit te werken. Wij kunnen onze halffabrikaten aluminium op een verregaande manier transformeren op vlak van vorm, kleur en afmetingen. Hierdoor kunnen we steeds beter voldoen aan de meest ongebruikelijke projecten en bouwopdrachten.

Geen enkel project is te moeilijk voor DHK. Neem contact met ons op en samen met u bespreken we hoe we uw project tot in de kleinste puntjes kunnen uitwerken.

Contacteer ons
Onze
catalogi
Ontdek onze
PRODUCT CATALOGI

Hieronder vindt u dus onze nieuwste catalogi en specifieke technische documentatie.

Download onze catalogi
Inox profielen
Catalogue Communication 2021
Catalogue Chemicals 2021
Catalogue Panels 2021
Catalogue Systems 2021
Catalogue Veranda 2021
Catalogue Inox 2021
Catalogue2021
Catalogue Aluminium 2021

laatste nieuws

DHK Group herontwerpt zijn gamma daken

  DHK Group herontwerpt zijn gamma daken met de ambitie om steeds efficiëntere en designgerichtere…

Lire l'article
Vrachtwagenbestuurder C (H/F) te Genk

Voor onze site te Genk actief op zoek naar een

Lire l'article
Polyclose

Join the new DHK dynamic   POLYCLOSE De Europese vakbeurs voor gebouwafsluitingstechnieken, gevels, toegangscontrole en…

Lire l'article
Veranda profielen

Vragen?
Een oplossing op maat nodig?
Contacteer ons!

Back To Top
Zoeken