skip to Main Content

Industriële sector

Onze oplossingen voor de industrie

download catalogi

Oplossingen voor de industriële sector

Voor de industrie levert DHK verschillende soorten profielen in aluminium en inox (ronde, vierkante en rechthoekige staven en buizen, T-, U-, Z- en H-profielen; u vindt ook nog andere profielen in onze catalogi). Bij ons kunt u eveneens terecht voor verschillende tape-oplossingen (rubbertape, dubbelzijdige PE-schuimtape met acryllijm, acrylschuimtape voor permanente binnen- en buitenbevestigingen, acryllijm, … )

Merken : 

  • Renolit
  • Mirawall
  • 3M

Eén oplossing
voor al uw projecten

Oplossingen op maat

Dankzij onze brede waaier aan diensten kunnen we onze producten volledig op maat aanleveren, perfect naar de normen en wensen van onze klanten.

Onze machines zijn met andere woorden in staat om voor u een volledige oplossing op maat uit te werken. Wij kunnen onze halffabrikaten op een verregaande manier transformeren op vlak van vorm, kleur en afmetingen. Hierdoor kunnen we steeds beter voldoen aan de meest ongebruikelijke projecten en bouwopdrachten.

Geen enkel project is te moeilijk voor DHK. Neem contact met ons op en samen met u bespreken we hoe we uw project tot in de kleinste puntjes kunnen uitwerken.

Contacteer ons
Onze
catalogi
Ontdek onze
PRODUCT CATALOGI

Hieronder vindt u dus onze nieuwste catalogi en specifieke technische documentatie.

Download onze catalogi

laatste nieuws

Fabricage van maskers voor ziekenhuizen

Onder leiding van Marc Deltenre (Zaakvoerder Delplex), werd een beschermmasker ontwikkeld bij Delplex (die hoofdzakelijk…

Lire l'article
Win een reis met een waarde van 2500€

Hoe deelnemen en winnen ?  1. Vraag uw toegang tot de webshop aan via genk@dhk.be.…

Lire l'article
Beurs Polyclose
Polyclose 15-16-17 januari

Als expert in het vervaardigen van op maat gemaakte half fabrikaten in verschillende materialen kunnen…

Lire l'article

Vragen?
Een oplossing op maat nodig?
Contacteer ons!

Back To Top
×Close search
Zoeken

Geachte Klant,

 

De Belgische regering heeft nieuwe maatregelen opgelegd aan de bevolking en bedrijven in de strijd tegen het Covid-19 virus.

De DHK-groep zal de richtlijnen van de overheid, alsook de gezondheidsvoorschriften strikt toepassen, dit om onze medewerkers, klanten en leveranciers zoveel mogelijk te beschermen.

Onze vestigingen in Châtelineau en Genk blijven open en staan steeds tot uw dienst. Doch omwille van de maatregelen en uit voorzorg zullen we werken met een minimumbezetting van onze diensten. Ondersteunende diensten zullen zoveel mogelijk van thuis uit werken (telewerken). Vanaf vandaag gelden volgende passende maatregelen:

  • Wij geven prioriteit aan bestellingen van goederen tot het voorkomen van gezondheidsrisico’s.
  • Afhalingen in onze vestigingen worden opgeschort tot nader bericht.
  • Wij blijven uitleveren doch zonder garantie van de vooropgestelde levertermijn.

Wij blijven U verder op de hoogte houden over eventuele organisatorische wijzigingen in verband met deze zeer uitzonderlijke situatie. Voor contacten en vragen, bezoek onze webshop of bel 011 52 36 41

 

Hopend op uw begrip,

De Directie,